‘Dijitalleşmeye Uyum’ Anketi || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

‘Dijitalleşmeye Uyum’ Anketi


‘Dijitalleşmeye Uyum’ Anketi


Değerli Sektör Paydaşımız,

Değerli Üyemiz,

Sendikamız Öz İplik-İş,  Çalısma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Tarafından Desteklenen, “Tekstil Sektöründe Çalışanların Dijital Becerilerinin Arttırılması Yoluyla Sürdürülebilir Eğitime Erişiminin Sağlanması Projesini” uygulamaktadır.

Proje kapsamında gerçekleştireceğimiz çalışmalardan birisi çalışanların dijital araçları kullanım bilgi seviyelerini ve işletmelerin dijitalleşmeye uyum kapasitelerini ölçmektir. 

Bu araştırmayla İşveren ve çalışanlardan oluşan en az 1000 kişiye ‘Dijitalleşmeye Uyum’ anketi uygulanarak katılımcıların dijitalleşmeye geçiş sürecinde talep ve ihtiyaçları belirlenerek Tekstil sektöründe çalışanların geleceğe uyumları ve istihdam edilebilirliklerinin arttırılması konusunda yol haritası oluşturulacaktır.

Bu araştırma aynı zamanda Türkiye tekstil sektörü mensuplarının; genel olarak iş yaşamında ve tekstil sektörüne özel uygulamalarda yaşanan dijitalleşme sürecine uyumluluk kapasitelerinin geliştirilmesi amacı ile yapılacak çalışmaların modellenmesine ve stratejilerine temel oluşturacak verilerin elde edilmesi amacı ile gerçekleştirilmektedir.

Projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaya katılımınız geleceğe uyum kapsamında oldukça önem taşımaktadır. 

Değerli görüşlerinizi bizimle paylaşarak ileride sizlere ve genel olarak sektörümüze katkı sağlayacak çalışmalarımıza ışık tutabilirsiniz. Araştırmamıza katılarak bu yönde destek olduğunuz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

 

Rafi AY

Genel Başkan

İşveren Vekilleri için anket         

 https://tr.research.net/r/Oziplikis_A                   

                                                       

Sektör Çalışanları için anket

https://tr.research.net/r/Oziplikis_B

 

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR