HAK-İŞ EMEK TEMALI 2.FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ EMEK TEMALI 2.FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ


Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergi Açılışına Katıldık


Konfederasyonumuz HAK-İŞ'in Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla bu yıl ikincisini düzenlediği “Emek” Temalı Fotoğraf Yarışmasının Ödül Töreni ve Emek Fotoğrafları Sergisi” nin açılışı gerçekleşti.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın, HAK-İŞ Yönetim Kurulu Üyelerinin, HAK-İŞ Genel Sekreterinin ve Genel Sekreter Yardımcısının, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticilerinin, komite başkanlarının, Kültür ve Turizm Bakanlığı temsilcilerinin, fotoğraf sanatçılarının ve basın mensuplarının katılımıyla 19 Ekim 2021 tarihinde HAK-İŞ Genel merkezinde gerçekleşti.

Etkinliğe sendikamızdan Genel Başkan Yardımcımız İbrahim Yıldız ile Basın Danışmanımız Didem Demir katıldı.

Ödül töreninde, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yusuf Çelebi, HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi Başkanı Birsen Çiçek Odabaşı ve Anadolu Ajansı foto muhabiri Esra Hacioğlu birer konuşma yaptılar.

Yarışmada dereceye giren katılımcıların ödüllerinin takdim edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve sergi açılışı gerçekleşti.

Detaylar; https://hakis.org.tr/haberler.php?action=haber_detay&id=3844

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR