HAK-İŞ’İN KADIN ÇALIŞMALARINI ORTAK PAYLAŞIM PLATFORMUNDA ANLATTIK || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ’İN KADIN ÇALIŞMALARINI ORTAK PAYLAŞIM PLATFORMUNDA ANLATTIK


Kadın Komitesi Başkanımız Özcan, OPF’de HAK-İŞ’i Temsil Etti


Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in katılımcıları arasında yer aldığı Ortak Paylaşım Forumu içerisinde TİSK’in ev sahipliğinde düzenlenen “Çalışma Hayatında Gençler Ve Kadınlar Buluşması” oturumu 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşti. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof Dr. Vedat Bilgin ile söyleşi biçiminde gerçekleşen toplantıya Konfederasyonumuz HAK-İŞ’i temsilen HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Fulya Pınar Özcan ile HAK-İŞ ve Öz Sağlık İş Sendikasının Aydın İl Başkanı Nefise Şahin katıldı.

Konfederasyonumuz Hak-İş’in ve sendikamızın kadın çalışmaları konusunda Ulusal ve Uluslararası alanda gösterdiği başarılara ilişkin bilgiler veren Özcan, özellikle Uluslararası temsillerimiz, kadın istihdamının geliştirilmesi için çözüm önerilerimiz ve HAK-İŞ’in son 10 yılda kadın temsili konusunda gerçekleştirdiği önemli gelişim sürecine ilişkin bilgileri paylaştı.

Toplantının sonunda Özcan, Sayın bakana sendikamız üyesi Tekstil emekçisi kadınlar tarafından dokunan el dokuması halıyı takdim etti.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR