HOLLANDALI MARKALARLA ONLİNE TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİK || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HOLLANDALI MARKALARLA ONLİNE TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİK


Sendikamız Hollandalı markalarla bir araya gelerek sendikamız ve sosyal diyalog konularında bilgi verdi


Yaklaşık 70 Hollanda hazır giyim markasının üye olduğu çok paydaşlı bir girişim olan Hollanda Sürdürülebilir Giysi ve Tekstil Anlaşması (AGT) kapsamında Hollandalı sendikalar FNV ve CNV ortaklığında yürütülen 19 Hollandalı markanın iştirakçisi olduğu tedarik zincirlerinde örgütlenme özgürlüğünü ve sosyal diyaloğu teşvik etmek projesi kapsamında 23 Şubat 2021 tarihinde video konferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleşti. Sosyal Diyalog ve Sendikaları anlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıya sendika ve marka temsilcilerinden toplam 57 kişi katıldı.

Toplantıya sendikamızı temsilen Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Fulya Pınar Özcan katıldı. CNV Sendika temsilcisi Lieke Ruijmschoot’in moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda Adil İş Derneği (FLA) temsilcisi Alpay Çelikel, Esprit Türkiye temsilcisi Bayramhan Boyer, Adil Giyim Vakfı temcilcisi Tina Rogers and Selin Başarır ve sendikamız Uluslararası İlişkiler Sekreteri Fulya Pınar Özcan ve Türkiye’de Tekstil sektöründe örgütlü sendikaların temsilcisi sunum yaptı.

Özcan sunumunda sendikamızın gerçekleştirdiği faaliyetler, projelerimiz, eğitimlerimiz ve  sosyal diyalog konusundaki vizyonumuz ve deneyimlerimiz konusunda bilgiler verdi.

Toplantının önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Özcan, sendika, marka ve işverenlerin birlikte birçok sorunun üstesinden gelebileceğini ifade etti.

 

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR