ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI DÜZCE KADIN KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI DÜZCE KADIN KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ


Genel Başkanımız Rafi AY’ın Katılımlarıyla Düzce Kadın Komitesi Toplantısı Gerçekleşti


Sendikamızın Düzce Kadın Komitesi Toplantısı Genel Başkanımız Rafi AY’ın katılımlarıyla online olarak video konferans yöntemiyle gerçekleşti. 11 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşen toplantıya Genel başkanımız Rafi Ay, İl Başkanımız Telat Örnek, Kadın Komitesi Başkanımız Fulya Pınar Özcan, Kadın komite başkan yardımcımız Arife Akay, Düzce Kadın Komitesi İl Sorumlumuz Nazmiye Şirin, İl Sorumlu Yardımcılarımız Reyhan Yıldırım ve Meryem Gülaçtı Örma Tekstil, SBS Tekstil, Burcu Tekstil, Ebru Triko, İstanbul İplik  firmalarında çalışan kadın komitesi üyelerimiz katıldı.

Toplantı Düzce Kadın Komitesi İl Sorumlumuz Nazmiye Şirin’in yapmış olduğu açılış ve karşılama konuşmalarıyla başladı. Şirin konuşmasında, Göstermiş oldukları destekten dolayı Genel Başkanımız Rafi Ay’a Kadın Komite Başkanımız Pınar Özcan’a  ve Genel Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu.Görev ve sorumluluk bilinciyle kadın komitemizi daha da ileriye taşınmasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini belirtti.

Kadın Komitesi Başkanımız Fulya Pınar Özcan açılış konuşmasında, Türkiye’de ve sendikal camiada kadına yönelik çalışmaları kurumsal olarak yapabilen ve toplantıları gerçekleştirebilen tek sendika olduğumuzun altını çizdi. Öz İplik İş Sendikası Kadın komitesinin Türkiye’de faaliyetleri ve projeleri örnek alınan bir komite olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Genel Başkanımız ve Genel Yönetim Kurulu üyelerimizin destek ve teşviki ile çalışmalarımızın anlam ve değer kazandığını belirterek genel başkanımıza teşekkürlerini sundu.

İl Başkanımız Telat Örnek kadın komitesinin teşkilatımızın için çok değerli ve önemli olduğunu, Öz İplik İş Sendikasının kadın komite yapılanmasının kurumsal olarak yürütüldüğü ve önemli çalışmalar yapan tek sendika olduğunu söyleyerek, Kadın komitesine sendikamızın duyduğu inançla yolumuza daha güçlü devam ettiğimizi ve Türkiye’de örnek ve en kapsamlı kadın çalışmalarını sendikamızın gerçekleştirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Başkanımız Rafi AY ise gerçekleştirdiği açılış konuşmasında Kadın emekçilerin sendikamıza katılmasının önemine vurgu yaptı ve sendikamızın kadın çalışmalarına verdiği desteği bir kez daha yineleyerek kadın komite toplantılarını önemsediğini ve birlikte ileride çok daha aktif çalışmalar yapılacağına vurgu yaptı.

Toplantıda Kadın Komitesi Başkanımız Fulya Pınar Özcan sendikamız Genel Merkez Kadın Komitesi ve faaliyetleri ile kadın stratejimiz hakkında katılımcıları bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı faaliyetlerin değerlendirilmesi ve üyelerin görüşlerini ve taleplerini bildirmesinin ardından sona erdi.

 

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR