Öz İplik İş Sendikası Kadın Komitesi Toplantısı Gerçekleşti || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

Öz İplik İş Sendikası Kadın Komitesi Toplantısı Gerçekleşti


Genel Başkanımız Rafi AY, Kadın Komitesi Toplantısına Katıldı


Öz İplik İş Sendikası Kadın komitesi İl Sorumlularıyla video konferans toplantısı Genel Başkanımız Rafi Ay’ın katılımıyla 13 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşti

Toplantıya Genel başkanımız Rafi AY, kadın komite başkanımız Pınar Özcan, kadın komitesi başkan yardımcılarımız Canan İşbilen ve Arife Akay, İl sorumlularımız Derya Han, Dilek Payhan, Esma Akdemir, Nazmiye Şirin, Neriman Hot, Nesrin Yağmur, Zeynep Dal, Saime Elma, Fadime Duğan, Kübra Erol  ve İl sorumlu yardımcımız Muradiye Karameşe katıldı. Kadın stratejimiz ve yol haritamızın değerlendirildiği toplantıda genel başkanımız bir konuşma yaparak, kadın komitesine verdiği önemin altını çizdi. Sendikamızın her geçen gün büyüdüğünü ve kadın komitesi yapılanmasının devam ettiğini belirten AY, büyüyen teşkilatın bayrağı devir almasını belirterek Kadın komite başkan yardımcılığına Arife Akay’ın getirildiğini belirterek kendisini tebrik etti bundan önce başkan yardımcılığı görevini sürdüren Zeynep Dal’a teşekkür etti.

Kadın komite Başkanımız Pınar Özcan da yeni atanan il sorumlularına sendikamızın kadın komitesi yapısını ve il sorumlularının görev ve sorumlularına yönelik bilgiler verdi. Bir sonraki toplantı ve illerde gerçekleşecek kadın komite toplantısının hazırlıklarını gerçekleştiren komite üyelerinin karşılıklı görüşlerini bildirmesi ve genel durum değerlendirmenin yapılmasının ardından toplantı sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR