“Gençlerin Emeği Ebru'nun Renklerine Yansıyor” Projesi Gerçekleşti || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

“Gençlerin Emeği Ebru'nun Renklerine Yansıyor” Projesi Gerçekleşti


Öz İplik İş Sendikası Olarak Ebru Eğitimlerine Katılım Sağladık


HAK-İŞ Konfederasyonu Kültür-Sanat Komitesi tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı (2020–I) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen “Gençlerin Emeği Ebru'nun Renklerine Yansıyor” Projesinin açılışı ve ilk ebru eğitimi, Covid-19 pandemisi nedeniyle maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi.

HAK-İŞ Genel Merkezi’nde 8 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilen “Gençlerin Emeği Ebru'nun Renklerine Yansıyor” projesi açılışına HAK-İŞ Genel Başkanvekili Dr. Osman Yıldız, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Güner, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri, HAK-İŞ Kültür-Sanat Komitesi Başkanı Birsen Çiçek Odabaşı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı ve Somut Olmayan Kültürel Miras Sanatçısı Sanem Arıkan, Ebru Sanatçısı Ayşegül Akyürek, Kültür-Sanat Komitesi üyeleri ile gençler katıldı.

Faaliyete sendikamızı temsilen Basın Yayın Daire Başkanımız Didem Demir ve Basın Biriminden Ömer Faruk Koçyiğit katıldı. Katılımcılar ebru hocasının anlatımı ile kendi çalışmalarını ürettiler. Farklı farklı desende ebru çalışmaları, gençlerin yeteneklerinin ortaya çıkmasına vesile oldu. Faaliyet sonunda tüm katılımcılara sertifika takdimi yapıldı.

Detaylar; https://www.hakis.org.tr/haberler.php?action=haber_detay&id=3611

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR