DOQU HOME YENİ SAHİPLERİ İLE ÜRETİME DEVAM EDECEK || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

DOQU HOME YENİ SAHİPLERİ İLE ÜRETİME DEVAM EDECEK


Genel Başkanımız Rafi AY ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Doqu Home’da Toplantıya Katıldı


Sendikamızın örgütlü olduğu ve Kayseri’nin lokomotif şirketi Erciyes Anadolu Holding’e ait Doquhome, ihale ile yeni sahiplerini buldu.

Doquhome'nin yeni sahibi Anadolu Güçbirliği Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Karavil, fabrikada işçilerle/üyelerimizle bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

11 Temmuz 2024 tarihinde fabrikada gerçekleşen toplantıya Genel Başkanımız Rafi AY, Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, İbrahim Yıldız, Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk, Kayseri İl Başkanımız Şaban Singin, İl Sekreterimiz Sercan Keser, işyeri sendika baş temsilci-temsilcilerimiz  ile çok sayıda işçi katıldı.

Anadolu Güçbirliği Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Karavil yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verirken, Genel Başkanımız Rafi AY da bir konuşma yaparak fabrikanın yeni sahiplerine ve üyelerimize  hayırlı olsun dileğinde bulundu. AY, ancak birlikte hareket ile güçlenmenin ve güçle yola devam etmenin mümkün olabileceğinin altını çizdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR