ABD ÇALIŞMA BAKANLIĞI YETKİLİLERİYLE GÖRÜŞTÜK || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ABD ÇALIŞMA BAKANLIĞI YETKİLİLERİYLE GÖRÜŞTÜK


Özcan, ABD Çalışma Bakanlığı Yetkilileriyle Görüştü


Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Fulya Pınar Özcan ABD Çalışma Bakanlığının davetlisi olarak Washington D.C’de ABD Çalışma bakanlığında 6 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya katılarak bakanlık yetkilileriyle görüştü.

Toplantıya ABD Çalışma Bakanlığı Çalışma ve Ticaret ofisi direktör yardımcısı Chris Kazlauskas, ABD Çalışma Bakanlığı Uluslararası İşçi ilişkileri Bürosu paydaş ilişkileri Kıdemli Danışmanı Laine Romero-Alston ve Çalışma Bakanlığının farklı birimlerinden yetkililer katıldı.

Toplantıda Uluslararası ilişkiler sekreterimiz Fulya Pınar Özcan sendikamızın cinsiyet eşitliği politikaları ve projelerine ilişkin sunum yaptı. Özellikle Kadın liderler yetiştirilmesi, iş ve aile yaşamının uyumlaştırılması, kadın istihdamının arttırılması, kadına yönelik şiddet ve tacizin önlenmesi konusundaki iyi uygulama örneklerine ve sendikamızın gerçekleştirdiği çalışmalara değinen Özcan, soruları yanıtladı.

Gelecekteki iş birlikleri için ortak konuların görüşüldüğü toplantıda Özcan özellikle Amerikan markalarının küresel çerçeve sözleşme imzalamasının önemine vurgu yaparak işbirliğini önemsediğimizi dile getirdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR