AY, GENÇLİK KOMİTESİ ÜYELERİYLE TANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

AY, GENÇLİK KOMİTESİ ÜYELERİYLE TANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI


Genel Başkanımız Rafi AY'ın Katılımıyla Gençlik Komitesi İlk Tanışma Toplantısı Online Olarak Gerçekleşti


Sendikamız Öz İplik İş tarafından 19 Mayıs 2022 tarihinde resmi olarak kurulan ve çalışmalarına hızla başlanılan Gençlik Komitemizin ilk tanışma toplantısı, 24 Eylül 2022 tarihinde Genel Başkanımız Rafi AY'ın katılımıyla online olarak gerçekleşti.

Gençlik Komite Başkanımız Fırat Can Ballıktaş ve Gençlik Komite üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantı; Fırat Can Ballıktaş’ın program akışı bilgilendirme ve açılış konuşmasıyla başladı.

Genel Başkanımız Rafi AY toplantıda bir konuşma yaparak şu açıklamalarda bulundu:

 AY: "Sendikamızın gençleriyle buluşmaktan büyük bir heyecan duyuyorum"

“Bugün 45 bin üyeyi aşkın Öz İplik İş Sendikamızın, gençleriyle buluşmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Fikirlerine çok önem verdiğimiz gençlerimizin; günümüz ve geleceğimiz için büyük bir öneme sahip olduklarına inanıyoruz. Ülkenin ve dünyanın her alanında onların da söz sahibi olması gerektiğine olan inancımızla kurduğumuz Gençlik Komitemiz ile gerekli tüm desteği sizlere destek sağlayacağız. Sizlerin gelişimlerine katkıda bulunarak ülkemizde ve dünyada sorunlarınızı dile getirebilmek, onlara çözümler üreterek daha iyi bir çalışma sahası oluşturmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Komite başkanımız Fırat Can Ballıktaş’ın liderliğinde ve sizlerin ortak çalışmalarıyla komitemizin hedeflerinden çok daha fazlasına ulaşacağından hiç şüphem yok.”

Gençlik Komitesi Başkanımız Fırat Can Ballıktaş Genel Başkanımız Rafi AY başta olmak üzere Genel Yönetim Kurulumuza teşekkürlerini ileterek başladığı konuşmasında şu açıklamalarda bulundu:

 Ballıktaş: Gençlik Komitesi üyelerimizin fikirleri çok değerli"

“Bugün sizlerle birlikte komitemizin ilk tanışma toplantısını gerçekleştirmenin ve sizlerle tanışmanın heyecanını yaşıyoruz. Bugün temellerini attığımız komitenin kuruluşunda fikirlerinizin çok değerli olduğunu belirtmek isterim. Komitenin amaçlarının oluşumunda ve yapılacak her faaliyette sizlerin fikirlerinizi paylaşmaktan hiçbir zaman çekinmemenizi istiyoruz. Komitemizin yapısını ve dinamiklerini herkesin söz hakkı olabilecek şekilde kurmak ve geliştirmek istiyoruz. Buradan; gençlerin istihdamını, fikirlerini ve sorunlarını dikkate alarak onlara çözümler üretebilmek, gelişimlerine katkıda bulunabilmek amaçlı desteğini esirgemeyen ve komitemizin kuruluşuna imkan veren Genel Başkanımız Rafi AY’a sizlerin huzurunda tekrardan teşekkür ediyorum.”

Her üyeye söz hakkı verilerek tanışmanın gerçekleştiği toplantı, Ballıktaş’ın sunumuyla devam etti. Komitenin amaçlarından, kuruluş aşamasından, faaliyet planlamasından ve komite üyelerinin görevlerinden bahsedilen sunumun ardından komitenin amaçlarından ve  faaliyetlerine dair fikirlerini beyan etmek isteyen üyelere söz hakkı verildi.

Toplantı, bir sonraki toplantının planlamasının yapılmasıyla sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR