ÇASGEM TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN PROJENİN EĞİTİM PROGRAMINA KATILDIK || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÇASGEM TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN PROJENİN EĞİTİM PROGRAMINA KATILDIK


“Ben İyiysem, Herkes İyi: Depremzede Kadınların Güçlendirilmesi Projesi”


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) tarafından yürütülen “Ben İyiysem, Herkes İyi:Depremzede Kadınların Güçlendirilmesi Projesi” eğitim programı 14-16 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşti.

Eğitim programına Genel Merkez Sürdürülebilirlik ve Eğitim Birim Sorumlumuz Gizem YURDUSEVEN ve sendikamızın örgütlü olduğu Çalık Denim, Kübra Tekstil, Ebru Triko, Şantuk Tekstil, Demirşah Tekstil, Karbel Konfeksiyon ve Kübrateks Teksil’de çalışan üyelerimiz, işyeri sendika baştemsilci, temsilci ve komite üyelerimiz katılım sağladı.

Temel amacı büyük bir deprem felaketi yaşayan kadın katılımcıların duygusal ve psikolojik olarak güçlenmelerinin sağlanması ve farkındalıklarının arttırılması olan proje odağında,  katılımcılara Çasgem Eğitim Uzmanı Dr.Ceylan Güliz Gökçe tarafından,“ Empati Temelli Aile İçi İletişim”  ve  “Duygusal Zeka”  , Doç. Dr. Buğra Yıldırım tarafından  “İş, Aile ve Yaşam Dengesi Nasıl Kurulur?” , Çasgem Eğitim Uzmanı Münevver Güzel Andıç tarafından  “Güçlü Yanlara Farkındalık Çalışması”  ve Çasgem Eğitim Uzmanı Kübra Öztürk Sever tarafından, “ Farkındalık Odaklı Stres Azaltma, Zorlu Duyguları Tanıma ve Başa Çıkma ve Öz şefkatli İç sesle Duygusal Dayanıklılığı Arttırma”  konularında eğitim verildi.

Program, katılım sertifikalarının takdim edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR