Sendikamız Öz İplik İş ile Kayseri’de kurulu bulunan ve sendikamızın örgütlü olduğu DOQU Home arasında gerçekleşen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
Yoğun süren müzakerelerin ardından Sendikamız Öz İplik İş ile DOQU Home arasında 20 Ocak 2025 tarihinde toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Kayseri’de gerçekleşen imza törenine Genel Başkanımız Rafi AY, Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk, Kayseri İl Başkanımız Şaban Singin, Kayseri İl Sekreterimiz Sercan Keser, söz konusu fabrikada çalışan işyeri sendika baş temsilci, temsilcilerimiz işveren temsilcileri katıldı. İmzalanan sözleşmenin DOQU Home çalışanlarına ve teşkilatımıza hayırlı olmasını dileriz.