EMEĞİN EVRENSEL GÜCÜ HAK-İŞ’TEN GÖRKEMLİ GENEL KURUL || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

EMEĞİN EVRENSEL GÜCÜ HAK-İŞ’TEN GÖRKEMLİ GENEL KURUL


HAK-İŞ’in 15. Olağan Genel Kurulu Ankara’da Başladı


Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 15. Olağan Genel Kurulu, “Daha Fazla Dayanışma, Daha Etkin Sendikacılık, Daha Güçlü HAK-İŞ” temasıyla ve Emeğin Evrensel Gücü HAK-İŞ sloganıyla başladı. 

15. Olağan Genel Kurulu, üst düzey protokol, delegeler ve binlerce HAK-İŞ’li emekçinin katılımıyla 11 Mayıs 2023 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde başladı.

Düzenlenen programa T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ  Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Yunus Değirmenci, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Uğurlu, DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Fatma Zengin, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e  bağlı sendikaların genel başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, işçi ve işveren konfederasyonlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, akademisyenler, gazeteciler, uluslararası sendikal kuruluşların yöneticileri ve delegeler katıldı.

Toplantıya sendikamızdan ise Genel Başkanımız Rafi AY, Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, İbrahim Yıldız, Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk, Uluslararaları İlişkiler Sekreterimiz Pınar Özcan, Basın Yayın Daire Başkanımız Didem Demir, Özel Kalem Fırat Ballıktaş, İnsan Kaynakları Uzmanı Haşim Eren Yılmaz  Stajyerimiz Yusuf Ceyhan katıldı.

Genel Başkanımız Rafi AY, HAK-İŞ 15. Olağan Genel Kurulu’nda Tüzük Tadil Komisyon’unda yer alırken, Çorlu Şube Sekreterimiz Canan İşbilen ise  Divan Kurulu’nda yer aldı.

Detaylar; https://hakis.org.tr/haberler.php?action=haber_detay&id=4646

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR