HAK-İŞ VE ILO’DAN ORTAK EĞİTİM PROGRAMI || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ VE ILO’DAN ORTAK EĞİTİM PROGRAMI


TEMEL ÇALIŞMA HAKLARI İÇİN SOSYAL ORTAKLAR VE SİVİL TOPLUMUN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ


Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından ortaklaşa düzenlenen “Temel Çalışma Hakları İçin Sosyal Ortaklar ve Sivil Toplumun Güçlendirilmesi Projesi” Eğitim Programı 9 Ekim 2024 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezi’nde yapıldı.

Programa, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcıları  Fatma Zengin, Hamdi Abdullah Koçoğlu, ILO Türkiye Direktörü Yasser Ahmed Hassan, ILO Kıdemli Proje Koordinatörü Emre Dönmez, ILO yöneticileri ve sendikamızdan Endüstri İlişkiler Uzmanı ve Gençlik Komite Başkanı Fırat Can BALLIKTAŞ, Sürdürülebilirlik ve Eğitim Birim Sorumlusu Gizem Aktürk YURDUSEVEN ve Uluslararası Birimimizden Yusuf CEYHAN katıldı.

Programda HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, ILO Türkiye Direktörü Yasser Ahmed Hassan, ILO Kıdemli Proje Koordinatörü Emre Dönmez ve HAK-İŞ Genel Sekreter YardımcısıHamdi Abdullah Koçoğlu birer konuşma yaptı.

Eğitim programında Hizmet-İş Hukuk Müşaviri Av. Osman Sarı tarafından “Temel Çalışma İlkeleri ve Hakları” ve “Temel Çalışma Hakları İçin Adalete Erişim”, HAK-İŞ Endüstri İlişkiler Uzmanı Elif Yıldırım tarafından “Çalışma Hayatının Geleceği”, Hizmet-İş TİS Uzmanı Dr. Sefa Karagöz tarafından “Çalışma Yaşamında Temel İlkeler ve Haklar Bağlamında Türk Endüstri İlişkileri Sisteminin Dünü, Bugünü, Yarını” konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Eğitim Programı katılımcılara sertifika takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Detaylar; https://hakis.org.tr/haberler.php?action=haber_detay&id=5186

 

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR