HAK-İŞ’E BAĞLI SENDİKALARDAN ÖZ PETROL-İŞ’E ZİYARET || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ’E BAĞLI SENDİKALARDAN ÖZ PETROL-İŞ’E ZİYARET


Genel Başkanımız Rafi AY, HAK-İŞ’e Bağlı Sendika Başkanların Öz Petrol-İş Ev Sahipliğinde Ki Buluşmaya Katıldı


Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı sendikaların genel başkanları Öz Petrol-İş Sendikası'nın ev sahipliğinde bir araya geldi.
Genel Başkanımız Rafi AY’ın aralarında bulunduğu, Öz Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Kudret Örgel'in ev sahipliğinde 10 Şubat 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen buluşmaya Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Tuncay Dolu, Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı ve Öz Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü katıldı.
Sendikal çalışmalar kapsamında  bir araya gelen başkanlar heyeti gündeme ilişkin görüşmeler yaptı.
Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen Asrın Felaketi olarak adlandırılan depremler nedeniyle büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirten sendika başkanları afet bölgesindeki devam eden yardımların koordinasyonu hakkında istişare yaptı.
Bölgeye yapacakları yardımları organize eden başkanlar, depremzedelerin yaralarını sarmak için sendikalarının tüm imkânlarını seferber ettiklerinin altını çizdi.
Ülkemizdeki sendikalaşmanın önemini vurgulayan sendika başkanları Türkiye’deki konjonktürü değerlendirerek sendikalaşmanın ve örgütlenmenin, hem işçi açısından hem işveren açısından çok fazla avantajları olduğunu dile getirdiler. 
Genel Başkanımız Rafi AY, bu bağlamda sendikal sürecin bütün tabana yayılarak herkesin bilinçlenmesi gerektiğini bununla alakalı olarak da sendikamızın 2012 yılında dile getirdiği ve ilgili tüm taraflara sunumunu gerçekleştirdiği, sendikalaşma özgürlüğüne saygı gösteren, çevreye duyarlı üretim yapan kayıtlı işletmelere “Beyaz Bayrak” verilerek teşvik edilmesi önerisinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR