KADIN KOMİTE BAŞKANIMIZDAN SUN TEKSTİL VE AMES DİSTO’DA ÇALIŞAN KADIN ÜYELERİMİZE ZİYARET || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

KADIN KOMİTE BAŞKANIMIZDAN SUN TEKSTİL VE AMES DİSTO’DA ÇALIŞAN KADIN ÜYELERİMİZE ZİYARET


Kadın Komite Başkanımız Fulya Pınar Özcan İzmir’de Sun Tekstil ve Ames Disto’daki Kadın Üyelerimizi Ziyaret Etti


Sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Fulya Pınar Özcan, İzmir Torbalı’da kurulu bulunan ve sendikamızın örgütlü olduğu Sun Tekstil ve Ames Disto’da çalışan kadın üyelerimizi ziyaret etti. 10 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşen ziyarette Özcan, kadın emekçilerin istek ve taleplerini dinleyerek, Genel Başkanımız Rafi AY’ın selamlarını iletti.

Aynı zamanda Sun Tekstil İnsan Kaynakları Grup Müdürü Özge Özbay, Sürdürülebilirlik müdürü Utku Varol ve Üretim Müdürü Samet Öztürk ile görüşen İzmir İl başkanımız Mehmet Sürek, kadın komite başkanımız Fulya Pınar Özcan ve İzmir İl kadın komite sorumlumuz Dilek Yılmaz toplumsal cinsiyet eşitliği, Ekoten tarafından imzalanan şiddet ve tacizin önlenmesi politika belgesine yönelik alınan aksiyonlar, döngüsel ekonomi ve sürdürülebilirlik konularında firmanın hedefleri ile ilgili bilgi aldı. İK bölge müdürü Özge Özbay Sun tekstilin de şiddet be tacize sıfır tolerans politika belgesi imzalamaya hazır olduğunu belirtti.

Özcan, Sendikamızın İtalya ortaklığında yürüttüğü TURN projesi kapsamında çalışmaları iyi örnek olarak ele alınan Ekoten ve Sun tekstilin çalışmalarına ilişkin bilgi aldı. Utku Varol ise döngüsel ekonomiye yönelik şirketin iyi örneklerinden bahsetti.

Firma yetkilileriyle görüşme ve kadın üyelerimizin ziyaretinin ardından Özcan işyeri temsilcileriyle odak görüşmesi gerçekleştirerek döngüsel ekonomiye yönelik temsilcilerin farkındalıklarına ilişkin bilgi edindi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR