KADINLARIN ÇALIŞMA HAYATINA KATILIMININ ARTIRILMASI: FIRSATLAR ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

KADINLARIN ÇALIŞMA HAYATINA KATILIMININ ARTIRILMASI: FIRSATLAR ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ


Çalıştaya Katılım Sağladık


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi İşbirliğinde Kadınların Çalışma Hayatına Katılımının Artırılması:  Fırsatlar Çalıştayı gerçekleşti.

26-27 Haziran 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşen çalıştaya sendikamızı temsilen Genel Merkez Kadın Komite Başkan Yardımcımız ve Örgütlenme Uzmanımız Arife Akay katılım sağladı.

Kadınların çalışma hayatında daha fazla ve güçlü olarak yer alabilmelerine yönelik strateji /önerilerin tartışıldığı programda “Kadınların Çalışma Hayatına Katılımının Arttırılması ve Fırsatlar Paneli” ile “Çalışma Hayatında Şiddete Sıfır Tolerans”, “Bakım Ekonomisi ve Bakım İşi”,”Eşit Değerde İse Eşit Ücret Prensibi ve Uygulamalar” konulu oturumlar gerçekleştirildi.

Programa katılan Genel Merkez Kadın Komite Başkan Yardımcımız ve Örgütlenme Uzmanımız Arife Akay, sendikamızın C190 ı kapsayan çalışmalarını, şiddete sıfır tolerans olarak başlattığı kampanyaları ve iyi örnek olarak hayata geçirdiği politikaları çalıştayda aktardı. Kadınların çalışma hayatında fırsatlara sahip olmalarında sendikal örgütlenmenin önemini vurguladı.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR