MERKEZ BÖLGE KADIN KOMİTESİ TOPLANTISI GİRESUN’DA GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

MERKEZ BÖLGE KADIN KOMİTESİ TOPLANTISI GİRESUN’DA GERÇEKLEŞTİ


Merkez Bölge Kadın Komitesi Toplantısı Genel Başkanımız Rafi AY’ın Katılımıyla Gerçekleşti


Öz İplik İş Sendikası Merkez Bölge Kadın Komitesi Toplantısı Genel Başkanımız Rafi AY’ın katılımıyla Giresun’da gerçekleşti.

1 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşen toplantıya Genel Başkanımız Rafi Ay, Bölge Başkanımız Samet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Erkan, Kadın Komitesi Başkanımız Fulya Pınar Özcan, Giresun Kadın Komitesi İl Sorumlumuz Esma Akdemir ve Giresun kadın komitesi üyelerimiz katıldı.

Toplantı Giresun Kadın Komitesi İl Sorumlumuz Esma Akdemir’rin yapmış olduğu açılış ve karşılama konuşmalarıyla başladı. Akdemir konuşmasında, Göstermiş oldukları destekten dolayı Genel Başkanımız Rafi Ay’a Kadın Komite Başkanımız Pınar Özcan’a  ve Genel Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu. Görev ve sorumluluk bilinciyle kadın komitemizi daha da ileriye taşınmasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini belirtti.

Kadın Komitesi Başkanımız Fulya Pınar Özcan açılış konuşmasında, Türkiye’de ve sendikal camiada kadına yönelik çalışmaları kurumsal olarak yapabilen ve toplantıları gerçekleştirebilen tek sendika olduğumuzun altını çizdi. Öz İplik İş Sendikası Kadın komitesinin Türkiye’de faaliyetleri ve projeleri örnek alınan bir komite olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Genel Başkanımız ve Genel Yönetim Kurulu üyelerimizin destek ve teşviki ile çalışmalarımızın anlam ve değer kazandığını belirterek genel başkanımıza teşekkürlerini sundu.

Bölge Başkanımız Samet Ceylan kadın komitesinin teşkilatımızın için çok değerli ve önemli olduğunu, Öz İplik İş Sendikasının kadın komite yapılanmasının kurumsal olarak yürütüldüğü ve önemli çalışmalar yapan tek sendika olduğunu söyleyerek, Kadın komitesine sendikamızın duyduğu inançla yolumuza daha güçlü devam ettiğimizi ve Türkiye’de örnek ve en kapsamlı kadın çalışmalarını sendikamızın gerçekleştirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Başkanımız Rafi AY ise gerçekleştirdiği açılış konuşmasında Kadın emekçilerin sendikamıza katılmasının önemine vurgu yaptı ve sendikamızın kadın çalışmalarına verdiği desteği bir kez daha yineleyerek kadın komite toplantılarını önemsediğini ve birlikte ileride çok daha aktif çalışmalar yapılacağına vurgu yaptı.

Toplantıda Kadın Komitesi Başkanımız Fulya Pınar Özcan sendikamız Genel Merkez Kadın Komitesi ve faaliyetleri ile kadın stratejimiz hakkında katılımcıları bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı faaliyetlerin değerlendirilmesi ve üyelerin görüşlerini ve taleplerini bildirmesinin ardından sona erdi.

Toplantının sonunda kadın komitemiz bir sürpriz yaparak Genel başkanımız Rafi Ay’ın doğum gününü kutladı. Genel başkanımızın doğum gününü kutluyor, nice sağlıklı, mutlu yılları Öz İplik İş ailesiyle birlikte nice senelerce kutlamayı dileriz

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR