ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR


DÖRT İŞYERİ/İŞLETMEDE ÖRGÜTLENME FAALİYETİMİZ TAMAMLANDI


Sendikal örgütlenme, zorlaşan ekonomik şartlar ve artan baskılar nedeniyle maalesef ciddi engellerle karşılaşmaktadır. Emekçilerin haklarının korunması, daha iyi çalışma koşullarının sağlanması için sendikaların önemi her geçen gün artsa da bu süreçte üye kazanmak her zamankinden daha güç hale gelmiştir.

Böylesine zorlu bir dönemde biz Öz İplik İş Sendikası olarak, sendikamızın 46 yıllık tecrübesine, birikimine, güçlü değerlerine ve dayanışma ruhuna olan inancımızla teşkilatımıza yeni işyerleri katmak, yeni üyeler kazanmak ve sendikasız tekstil emekçilerine ulaşabilmek için var gücümle çabalıyoruz.

Son altı ay içerisinde bu çaba ve mücadelemizle 4 farklı işyeri/işletmeyi Öz İplik İş teşkilatımıza kazandırmanın ve yeni üyelerimizin de daha iyi koşullara sahip olacağını bilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Sendikamız Kocaeli Gölcük’te faaliyet gösteren ‘Corelink Teknoloji ve Tekstil Ürünleri San.Tic. Ltd. Şti.’, Kocaeli Gölcük’te faaliyet gösteren ‘Sumoteks Tekstil Ürünleri Üretim ve Pazarlama .Ltd. Şti.’, Karabük’te faaliyet gösteren ‘Akort Ortopedik Ayak Bakım Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.’ ,Malatya’da faaliyet gösteren ‘Fammark Mağazacılık Anonim Şirketi’nde örgütlenme faaliyetlerini başarıyla tamamlamıştır.

Bir İşçi Hareketi olan sendikamız Öz İplik İş’i tercih eden emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Süreç  yeni örgütlendiğimiz fabrikalardaki çalışanlara ve Öz İplik İş ailemize hayırlı olsun.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR