ÖZ İPLİK İŞ GENÇLİK KOMİTESİ KURULDU || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ GENÇLİK KOMİTESİ KURULDU


Öz İplik İş Komite Oluşumlarına Devam Ediyor


Sendikamız Öz İplik İş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Gençlik Komitesini kurdu.

Öz İplik İş Sendikası olarak hem ülkemiz hem de dünya adına, geleceğimiz için büyük bir önem taşıyan gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerin yerel ve ulusal boyutta seslerini duyurabilmeleri ve karar alma organlarında söz sahibi olabilmeleri için destek sağlıyoruz.

Aynı zamanda sendikaların ulusal ve uluslararası ölçekte giderek yoğunlaşan işlevlerinin bir uzantısı olarak; Türk Çalışma Hayatı’nın uluslararası normlar paralelinde değişen koşullarında gençlerin eğitim ve istihdamına yönelik ihlaller ve gençlerin çalışma hayatında yaşadıkları sorunlara çözüm arayışlarına katkıda bulunmak istiyoruz.

Bu kapsamda bir ülkenin uzun vadeli ekonomik kalkınma potansiyelini belirleyen en önemli zenginliğinin iyi eğitilmiş ve istihdama kazandırılmış genç insan kaynağı olduğuna inancıyla, Öz İplik İş Sendikası Gençlik Komitesini, Öz İplik İş Genel Yönetim Kurulunun 19.05.2022 tarih ve 1004 sayılı kararıyla kurulmuştur. Gençlik Komitesi Başkanlığına sendikamız Özel Kalem’i Fırat Can Ballıktaş’ın atanmasına ve bu komitenin ana tüzüğümüzün, “Genel Başkanın Görev ve Yetkileri” başlıklı 20.maddesi uyarınca doğrudan Genel Başkanlığa bağlı olarak Genel Merkez binamızda faaliyet göstermesine karar verilmiştir.

Sendikamızın giderek artan üye sayısını dikkate alarak, gençlerin sendika bünyesinde temsilini arttırmak ve etkin bir şekilde sendikal faaliyetlere katılımını sağlamak amacı ile kurduğumuz Genel Merkez Gençlik Komitemizin, teşkilatımıza ve sendikal harekete hayırlı olmasını dileriz.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR