ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI ADANA ŞUBESİ 3. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI ADANA ŞUBESİ 3. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ


Adana Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti


Adana Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu, 19 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Şube Genel Kurulumuza Genel Başkanımız Rafi AY, Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, İbrahim Yıldız, Samet Ceylan, Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk, Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Erkan, Adana Şube başkanlığımız Yönetimi, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı kardeş sendikaların başkan ve yöneticileri, merkez personeli ve delegeler katıldı.

Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim Tilaveti

Adana Şubemizin 3.Olağan Genel Kurulu, ülkemizin içinde bulunduğu zor günler dolayısıyla ve deprem/ sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Genel Kurul’da Divan Başkanlığını Muzaffer Birdoğan yaptı. Divan Başkan Yardımcılığında Şahin Cerit ve Sedat Aydın, Divan katipliğinde ise Mesut Tekin Demirci ve Atilla Çoğun yer aldı.

Genel Başkanımız Rafi AY, Adana Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada ülke olarak içinde bulunduğumuz zor zamanlara değinerek şu açıklamalarda bulundu: Adana Şubemizin 3. Olağan Genel vesilesiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız depremde maalesef 11 ilimiz etkilendi. Bunlardan biri de Adana’ydı. Adana’mıza çok büyük geçmiş olsun diyorum. Adana’da teşkilat mensuplarımız yakınlarını kaybetti, Adana ve diğer illerde deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Şube kongremiz maalesef böylesine zor bir döneme geldi. Bu zor süreçte Öz İplik İş/HAK-İŞ olarak bütün imkân ve koşullarımızla yaralarımızı sarmak üzere seferber olduk. “Deprem Yardım Ekibi” oluşturarak, bölgeye ulaşan ilk sendika olduk.  Öz İplik İş/ HAK-İŞ olarak yaralarımızı sarmak için seferber olduk”

Adana Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu’nda Faaliyet Raporunu Yaşar Alpaslan, Denetim Kurulu Raporunu ise Alper Sezer okudu.

Şube Başkanlığı’na Ramazan Koçak Seçildi

Yapılan Olağan Şube Olağan Genel Kurul seçimleri sonucunda tek liste ile Ramazan Koçak Şube Başkanlığına, şube yönetim kurulu üyeliklerine ise İsmail Eyi, Serkan Sert, Alper Sezer, Yusuf Sert seçildi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR