ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBESİ 8.OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBESİ 8.OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ


Kayseri Şubemizin 8. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi


Kayseri Şubemizin 8. Olağan Genel Kurulu 11 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Şube Genel Kurulumuza Genel Başkanımız Rafi AY, Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, İbrahim Yıldız, Turgay Ulutürk, Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Erkan, HAK-İŞ İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Öz Çelik-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Rüstem Çabuk ve Şube Sekreteri Adnan Değirmenci, Öz Sağlık-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Emre Kocaman ve Şube Başkan Yardımcısı Faruk Sungur , Çorlu Şube Başkanımız Engin Osmanoğlu, Gaziantep Şube Başkanımız Şahin Avlanmaz, Tokat İl Başkanımız Fatih Arslantaş,  Kayseri Şubemizin Yönetimi,  Öz İplik İş Sendikamızın çevre illerde bulunan teşkilatının yöneticileri ile Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı kardeş sendikalarımızın başkan ve yöneticileri ve delegeler katıldı.

Kayseri Şubemizin 8. Olağan Genel Kurulu Divan Başkanlığını Muzaffer Birdoğan yaptı. Divan Başkan Yardımcılığında Engin Osmanoğlu, Şahin Avlanmaz, Divan kâtipliğinde ise Fatih Arslantaş ile Özer Babur yer aldı.

Genel Başkanımız Rafi AY’ı delegelerimiz salonda başkanımızı “Rafi Başkan nerede, biz oradayız”, “Kayseri seninle gurur duyuyor”, “ Bizim başkan, büyük başkan” sloganlarıyla karşıladılar. Genel Başkanımız Rafi AY, Kayseri Şubemizin 8. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada sendikamız faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunurken ve çalışma hayatındaki güncel gelişmelere ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Kayseri Şubemizin 8. Olağan Genel Kurulunda Faaliyet Raporunu Harun Bağcı, Denetim Kurulu raporunu ise Aytekin Bostan okudu.

Harun Bağcı Yeniden Şube Başkanı Seçildi

Yapılan Olağan Genel Kurul seçimleri sonucunda tek liste ile Harun Bağcı şube başkanlığına, şube yönetim kurulu üyeliklerine ise Sadık Duman, Kemal Tanatmış, Gülbey Şahin ve Nurettin Altıparmak seçildi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR