SENDİKAMIZIN EĞİTİM FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

SENDİKAMIZIN EĞİTİM FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR


Sendikamızdan Ebru Triko Sanayi ve Ticaret A.Ş Üye Üyelerine Eğitim


Sendikamız Öz İplik İş, üyelerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda eğitimler vermeye devam ediyor.

Eğitim faaliyetlerini önceleyen ve her daim güncel tutan sendikamız, 4 Kasım 2022 tarihinde Sakarya’da örgütlü olduğumuz Ebru Triko Sanayi ve Ticaret A.Ş’de çalışan üyelerimize yönelik bir eğitim gerçekleştirdi.

Fabrika içerisinde gerçekleşen eğitime; Düzce İl Başkanımız Telat Örnek, Düzce İl Sekreterimiz Okan Örnek, Kadın Komite Başkan Yardımcımız ve örgütlenme uzmanımız Arife Akay, Sendikamız Avukatı Selma Yağan, Sürdürülebilirlik ve Eğitim Birim Sorumlusu Gizem Yurduseven, eğitim uzmanımız, işyeri Baş temsilcilerimiz, temsilcilerimiz ve üyelerimiz katılım sağladı.

Eğitimde Avukatımız Selma Yağan tarafından, 4857 sayılı iş kanunu kapsamında bir sunum yapılarak üyelerimiz hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirildi. Üyelerimizin çeşitli sorularını yanıtlayan Yağan, eğitimin ikinci oturumunda ise İş Sağlığı ve Güvenliğine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Eğitim Uzmanımız tarafından ise “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Şiddet ve taciz”, “Mobbıng ve İşyerlerinde Etkili İletişimin Sağlanması” konularında eğitim verilmiştir. Üyelerimizin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşen eğitim programımız gelen soruları cevaplaması ile sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR