TEŞKİLAT EĞİTİMLERİMİZ BAŞLADI || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

TEŞKİLAT EĞİTİMLERİMİZ BAŞLADI


"Dönüşen Sendika, Gelişen Temsilci" Eğitimlerimiz Başladı


Sendikamız tarafından "Dönüşen Sendika, Gelişen Temsilci" başlığında işyeri sendika baş temsilci ve temsilcilerimize yönelik eğitimler başlatıldı.

İlk eğitim,  22 Aralık 2021 tarihinde sendikamız genel merkezinde Genel Başkanımız Rafi AY’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Genel Sekreterimiz Samet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Erkan’ın da hazır bulunduğu eğitime Merkez Bölge Başkanlığımıza bağlı işyerlerinde çalışan işyeri sendika baştemsilci ve temsilcilerimiz katılım sağladı.

Genel Başkanımız Rafi AY, eğitim programının açılışında bir konuşma yaparak, Öz İplik İş Sendikasının ülkemizin ve sektörümüzün büyüyen yıldızı olduğuna vurgu yaptı. AY, özel sektörde hızlı büyüyen sendikamızın, üyelerimiz ve tekstil emekçileri sayesinde ilmek ilmek emin adımlarla işlediğinin altını çizdi. Sendikamızın faaliyetlerine ve eğitim konusuna verdiği öneme AY, imkân ve şartların el verdiği her ortamda eğitim çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Eğitim programında, Uluslararası Daire Başkanımız Pınar Özcan, Basın Yayın Daire Başkanımız Didem Demir, Hukukçumuz Av. M. Enes Zararsız, Özel Kalem Fırat Ballıktaş, Sürdürülebilirlik Birim Sorumlumuz Gizem Aktürk Yurduseven, Toplu İş Sözleşmesi Uzmanımız Berkant Yurduseven tarafından katılımcılara çeşitli konularda eğitimler verildi.

Eğitim sonunda Genel Başkanımız Rafi AY, Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Birdoğan, Genel Sekreterimiz Samet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Erkan ve eğitmenlerimiz tarafından katılımcılara, “Katılım Belgesi” verildi. Eğitim programı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR