TEŞKİLAT EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

TEŞKİLAT EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR


"Dönüşen Sendika, Gelişen Temsilci" Eğitimi Düzce’de Gerçekleşti


Sendikamız tarafından "Dönüşen Sendika, Gelişen Temsilci" başlığında işyeri sendika baş temsilci ve temsilcilerimize yönelik başlattığımız eğitim programımız yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Eğitim programı kapsamında ikinci eğitim , 28 Aralık 2021 tarihinde Düzce İl Başkanlığımızda gerçekleşti.

Genel Başkanımız eğitime online katılarak bir konuşma yaptı. Konuşmasında eğitim programının başarılı bir şekilde tamamlanması ve 2022 yılının tüm insanlık için iyi bir yıl olması temennisinde bulundu.

Genel Sekreterimiz Samet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Erkan ve Düzce İl Başkanımız Telat Örnek’in de katılarak birer açılış konuşması yaptıkları eğitime, eğitime Düzce il Başkanlığımıza bağlı işyerlerinde çalışan işyeri sendika baştemsilci ve temsilcilerimiz katılım sağladı.

Eğitim programında, Basın Yayın Daire Başkanımız Didem Demir, Hukukçumuz Av. M. Enes Zararsız, Özel Kalem Fırat Ballıktaş, Sürdürülebilirlik  ve Eğitim Birim Sorumlumuz Gizem Aktürk Yurduseven, Toplu İş Sözleşmesi Uzmanımız Berkant Yurduseven tarafından katılımcılara çeşitli konularda eğitimler verildi.

Eğitim sonunda, Genel Sekreterimiz Samet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Erkan , İl Başkanımız Telat Örnek ve  eğitmenlerimiz tarafından katılımcılara, “Katılım Belgesi” verildi. Eğitim programı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR