“GÜÇLÜ SENDİKALAR İÇİN GENÇLİĞİ GÜÇLENDİRMEK” ÇALIŞTAYINA KATILDIK || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

“GÜÇLÜ SENDİKALAR İÇİN GENÇLİĞİ GÜÇLENDİRMEK” ÇALIŞTAYINA KATILDIK


Gençlik Komitemiz “Güçlü Sendikalar İçin Gençliği Güçlendirmek” Çalıştayına Katıldı


IndustriAll ve Friedrich Ebert Stiftung tarafından Romanya’da “Güçlü Sendikalar İçin Gençliği Güçlendirmek” çalıştayı gerçekleştirildi.

22-23 Haziran 2022 tarihlerinde Romanya’da düzenlenen ve Avrupa İşçi Sendikaları Konfederasyonuna üye birçok ülkeden üye sendikaların “Gençlik Komite Başkanları” katıldığı çalıştaya, Sendikamız Gençlik Komitesi Başkanı Fırat Can Ballıktaş online olarak katıldı.

Çalıştayda genç bireylerin güçlü sendika teşkilatlanmaları için önemli olduğuna değinilerek gençlerin sendikalara kazanılması, sendikaları tanıması ve sendikalarda liderlik görevlerini üstlenmelerine dair fikir alışverişlerinde bulunularak belli yöntemlerden bahsedildi.

Gençlik Komite Başkanımız Fırat Can Ballıktaş, çalıştayda sendikamızı temsilen söz alarak komitemiz hakkında sunumda bulundu. Sunumunda, sendikamızı tanıtarak komitemizin hedeflerinden ve misyonundan bahsederek komitemizin uluslararası düzeyde ilk kez resmi davet aldığı bu toplantı için teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda bunun gibi ortak çalıştayların ve projelerin devamını dileyerek ilerleyen zamanlarda, birlikte gençlerin sesi olabilecek uluslararası kapsamlı ortak projelere imzalar atma temennisinde bulundu.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR