AY, INDITEX YETKİLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

AY, INDITEX YETKİLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ


Inditex Küresel Komite Üyeleri Inditex Yetkilileriyle Görüştü


Inditex Küresel Komite üyeleri, Fas’ın Kazablanka şehrinde Inditex yetkilileriyle bir araya geldi.  4 Ekim 2023 gerçekleşen toplantıya Genel Başkanımız Rafi AY Doğu Avrupa ve Türkiye bölgesini temsilen katılırken, başkanımıza Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Fulya Pınar Özcan eşlik etti.

Toplantıya, IndustriAll Küresel Sendika Tekstil, Hazır Giyim ve Deri Sektör Direktörü Christina Hajagos’un ve Industriall bölge uzmanlarının yanı sıra Bangladeş, Tunus, Kamboçya, İspanya, Hindistan’dan küresel komite üyeleri katıldı.

Toplantıda 3 Ekim 2023 tarihinde alınan kararlar öncelikler ve ihtiyaçlar ile her bir bölgedeki aktivite planına ilişkin durum Inditex yetkilileri ile paylaşıldı.  

Genel Başkanımız Rafi AY toplantıda planlı bir şekilde somut adımlar atmanın önemine vurgu yaparak, bölgemiz adına 2023 ve 2024 planlarımızı hayata geçirmek için oluşturulan zaman planına uymamız gerektiğini ifade etti.

Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Fulya Pınar Özcan da 2023 yılında izlenen yol haritasından bahsederek, 2024 proje ve faaliyetlerini hayata geçirmek için hazırlamış olduğu plan taslağını katılımcılarla paylaştı.

Toplantının sonunda Genel Başkanımız Rafi AY, UMT Sendikası Başkanı Hammouk Larbi ile görüşerek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek bir hediye takdim etti.                   

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR