BİRDOĞAN MALATYA’DA PROJE TOPLANTISINDA KONUŞTU || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

BİRDOĞAN MALATYA’DA PROJE TOPLANTISINDA KONUŞTU


Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Birdoğan Ben İyiysem, Herkes İyi Proje Toplantısına Katıldı


Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Birdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) tarafından düzenlenen “Ben İyiysem, Herkes İyi: Depremzede Kadınların Güçlendirilmesi Projesi” toplantısına katılarak bir konuşma yaptı.

24 Nisan 2024 tarihinde Malatya’da gerçekleşen toplantıya ÇASGEM Başkanı Prof.Dr. Elif Gökçearslan, Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Birdoğan, Malatya Şube Başkanımız Kemal Büyük, Malatya Şube Sekreterimiz Gökhan Akkuş, sendikamızın örgütlü olduğu Çalık Denim, Kübra Tekstil, Ebru Triko, Şantuk Tekstil, Demirşah Tekstil’de çalışan üyelerimiz, işyeri sendika baştemsilci, temsilci ve komite üyelerimiz katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Birdoğan, ÇASGEM Başkanı Prof.Dr. Elif Gökçearslan, ÇSG Eğitim Uzmanı ve Proje Koordinatörü Dr. Ceylan Güliz Gökçe  tarafından açılış konuşmaları yapıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Birdoğan toplantıda yaptığı konuşmada şu açıklamalarda bulundu:

“Öz İplik İş Sendikası olarak ÇASGEM ile beraber önemli çalışmalara imza atıyoruz. ÇASGEM’in çalışmalarına destek ve katkı sunmaya da devam edeceğiz. Biz, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminde aynı gün Genel Başkanımızın önderliğinde hızlıca bir deprem destek ekibi kurduk. Bu ekiple bölgenin acil ihtiyaçlarını temin ederek depremzede üyelerimize ve vatandaşlarımıza ulaşmasını sağladık. Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizi kapsayan depremde maalesef ki binlerce vatandaşımızı kaybettik, Malatya’da 8 üyemizi kaybettik.  Depremden Adana’da etkilendi. Ben de Adanalıyım ve 11 yakınımı depremde kaybettim. Buradan depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Bizi bir araya getiren bu önemli projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum”.

Büyük bir deprem felaketi yaşayan katılımcıların duygusal ve psikolojik olarak güçlenmelerinin sağlanması ve farkındalıklarının arttırılması amacıyla yürütülen proje kapsamında,  katılımcılara Prof. Dr. Oğuzhan Zengin tarafından “Çözüm Odaklı İletişim”,  ÇSG Eğitim Uzmanı Dr.Ceylan Güliz Gökçe tarafından “ Empati Temelli Aile İçi İletişim”, ÇSG Eğitim Uzmanı Kübra Öztürk Sever tarafından “ Duygusal Dayanıklılık ve An Farkındalığı” konularında eğitimler verildi.

Program, yapılan soru-cevap ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR