ÇERKEZKÖY KADIN KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÇERKEZKÖY KADIN KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ


Çerkezköy Kadın Komite Toplantısı , 26 Şubat 2022 tarihinde Öz İplik İş Sendikası Çerkezköy Şubesinde gerçekleşti.


Toplantıya Çerkezköy İl Başkanı Bünyamin Bayır, sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Fulya Pınar Özcan, Çerkezköy Kadın Komitesi İl Sorumlusu Dilek Ayazgök ve Çerkezköy kadın komite üyelerimiz katıldı.

Toplantıyı, Çerkezköy Kadın Komite İl Sorumlusu Dilek Ayazgök yönetti. Ayazgök, açılış konuşması gerçekleştirerek kadın komitesiyle birlikte tüm zorulukların üstesinden geleceklerini belirtti

Kadın Komitesi Başkanımız Pınar Özcan gerçekleştirdiği konuşmada Genel Başkanımız Rafi Ay’ın desteğiyle kadın çalışmalarının örnek alınan ve önemli başarılara imza atan  bir komite haline geldiğini belirterek çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdi.

Çerkezköy İl Başkani Bünyamin Bayır, kadın komitesine çok önem verdiğini ve kadınların gücüyle sendikamızın daha da güçlendiğini belirtti.

Kadın komitemizin 2022 yılı planlarının görüşüldüğü toplantıda,  işyerlerindeki kadın üyelerin  sorunları ve talepleri alındı.

Yeni kadın komite üyelerine komiteyle ilgili bilgiler verilmesinin ardından kadın komite başkanımız Pınar Özcan görevden ayrılan kadın komite üyelerine sendikamız adına hediye takdim etti.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR