ÇORLU KADIN KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÇORLU KADIN KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ


Çorlu Kadın Komitesi Devir Teslim Töreni Gerçekleşti


Çorlu kadın komite toplantısı, 26 Şubat 2022 tarihinde Öz İplik İş Sendikası Çorlu Şubesinde gerçekleşti.

Toplantıya Çorlu Şubesi Başkan Vekili ve Kadın Komitesi İl Sorumlusu Canan İşbilen sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Fulya Pınar Özcan, şube kadın komite üyelerimiz katıldı.

Pınar Özcan gerçekleştirdiği konuşmada Genel Başkanımız Rafi Ay’ın desteğiyle kadın çalışmalarının örnek alınan ve önemli başarılara imza atan  bir komite haline geldiğini belirterek çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdi

Kadın komitemizin 2022 yılı planlarının görüşüldüğü toplantıda, Canan İşbilen, Kadın Komite Başkan Yardımcılığı ve Şube Kadın Komite Başkanlığını, Şık Makas İş Yeri Temsilcimiz Aleyna Avcı ya devretti.

Canan İşbilen 10 yıldır emek verdiği kadın komite görevini Çorlu Şube Başkan Vekilliği görevi nedeniyle devrettiğini ve kadın çalışmalarına her daim destek vermeye devam edeceğini belirtti.

İşyerlerindeki kadın üyelerin sorunları ve taleplerinin görüşüldüğü toplantıda, yeni kadın komite üyelerine komiteyle ilgili bilgiler verilmesinin ardından kadın komite başkanımız Pınar Özcan görevden ayrılan kadın komite üyelerine sendikamız adına hediye takdim etti.

Çorlu Şube Başkan Vekilimizin de Kadın Komite Başkanımız Pınar Özcan’a hediye takdim etmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR