ESKİŞEHİR KADIN KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ESKİŞEHİR KADIN KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ


Eskişehir Kadın Komite Toplantısı, Genel Başkanımız Rafi AY’ın Katılımıyla Gerçekleşti


Eskişehir  Kadın Komite Toplantısı, 18 Mart 2022 tarihinde Genel Başkanımız Rafi AY’ın katılımıyla Eskişehir İl Başkanlığımızda gerçekleşti.

 Toplantıya  Genel Başkanımız  Rafi AY , Eskişehir İl Başkanımız Ve Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Erkan,  Kadın Komite Başkanımız Fulya Pınar Özcan , Kadın Komite Başkan Yardımcımız Arife Akay , Eskişehir  Kadın Komitesi İl Sorumlumuz Gülşah Taş ve Eskişehir kadın komite üyelerimiz katıldı.

Toplantı Eskişehir kadın komite il sorumlusu Gülşah Taş’ın açılış konuşmasıyla başladı. Gülşah Taş, konuşmasında Eskişehir Kadın komitesi olarak sendikamızın büyümesi ve kadınların güçlenmesi için tûm ekip olarak çalışmalarını tüm hızla sürdüreceklerini belirterek görevin sorumluluklarını yerine getireceğini belirtti.

Genel Başkanımız Rafi AY konuşmasında kadın komitesine ve yapılan tüm çalışmalara sonsuz destek verdiğini , ayrıca kadın komitesinin  sendikamızın en önemli bir parçası olduğunu belirtti.

Pınar Özcan gerçekleştirdiği konuşmada Genel Başkanımız Rafi Ay’ın desteğiyle kadın çalışmalarının örnek alınan ve önemli başarılara imza atan  bir komite haline geldiğini belirterek çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdi. 

İşyerlerindeki kadın üyelerin sorunları ve taleplerinin görüşüldüğü toplantıda, yeni kadın komite üyelerine komiteyle ilgili bilgiler verilerek bir sonraki toplantı gündemi konuşularak toplantı Toplu fotoğraf çekiminin ardından  eğitim sona erdi.

 

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR