GAZZE ŞEHİTLERİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI VE BASIN AÇIKLAMASI PROGRAMINA KATILDIK || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

GAZZE ŞEHİTLERİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI VE BASIN AÇIKLAMASI PROGRAMINA KATILDIK


Gazze’de Şehit Olanlar İçin Düzenlenen Programa Katıldık


İnsan ve Medeniyet Derneği tarafından Gazze’de Şehit olanlar için Gıyabi Cenaze Namazı ve Basın Açıklaması programı gerçekleştirildi. 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen programa Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve bağlı sendikaları, Memur-Sen ve bağlı sendikaları, İnsan ve Medeniyet Derneği yetkilileri, İHH başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu yetkilisi ve duyarlı vatandaşlar katılırken, sendikamızdan ise Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk ile genel merkez personelimiz yoğun katılım sağladı.

Gazze’de şehit edilen Filistinliler için Kocatepe Camii’nde kılınan gıyabi cenaze namazının ardından, kortej eşliğinde Sıhhiye'de bulunan Abdi İpekçi Parkına doğru “Kahrolsun İsrail, Gazze’ye Selam Direnişe Devam” sloganları ile yürüyüş düzenlendi.

İnsanların sel olup aktığı kortejin Abdi İpekçi Parkına sığmaması sebebiyle, Sıhhiye’de basın açıklaması gerçekleştirildi. 

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Mehmet Ali Kayabaşı, Filistin’de, özellikle de Gazze’de yüzyılın trajedisinin ve katliamının yaşandığını, başta ABD olmak üzere batı dünyasının Siyonist Terör Devleti İsrail’e destek verdiğini ifade etti. 

Detaylar; https://hakis.org.tr/haberler.php?action=haber_detay&id=4811

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR