HAK-İŞ 11. ULUSLARARASI KADIN EMEĞİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ 11. ULUSLARARASI KADIN EMEĞİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Genel Başkanımız Rafi AY ve Kadın Komitemiz Toplantıya Katıldı


Konfederasyonumuz HAK-İŞ 11. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması “Kadın Bakış Açısıyla Sendikacılık” temasıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katılarak, HAK-İŞ’li kadın emekçilere hitap etti. 

HAK-İŞ 11. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması “Kadın Bakış Açısıyla Sendikacılık” temasıyla, 7 Mart 2022 tarihinde, The Green Park Otel’de gerçekleştirildi. 

Toplantıya, sendikamızı temsilen Genel Başkanımız Rafi AY, Kadın Komitesi Başkanımız Pınar Özcan, Kadın Komitesi Başkan Yardımcıları ve kadın komitesi üyelerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda HAK-İŞ Kadın Komitesinin bir yıllık faaliyetlerini anlatan film gösterildi ve protokol konuşmaları gerçekleşti.

Programın öğleden sonraki kısmında ise “Ya Sen Kahraman Olsaydın!” sunumu yapıldı. Sunumun ardından “Kadın Bakış Açısıyla Sendikacılık” Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayın ardından hazırlanan sonuç bildirisi okundu.  Program sonunda HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan tarafından, moderatörlere ve katılımcılara teşekkür belgesi ve fidan sertifikası takdim edildi. 

Detaylar; https://hakis.org.tr/haberler.php?action=haber_detay&id=4046&fbclid=IwAR1hhonM6uvX2YlObxSv-iBo7ygBEOQVhOUMvvB0D7u_Jkn5sWIcXYrS6DE

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR