HAK-İŞ DENETİM KURULUNUN DENETİM SÜRECİ DEVAM EDİYOR || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ DENETİM KURULUNUN DENETİM SÜRECİ DEVAM EDİYOR


HAK-İŞ Denetim Kurulu, Öz İletişim-İş ve Öz Taşıma-İş Sendikası’nda Toplandı


HAK-İŞ Denetim Kurulu, Öz İletişim-İş Sendikası’nı ve Öz Taşıma-İş Sendikası’nı ziyaret ederek denetim sürecine başladı.

HAK-İŞ DENETİM KURULU ÖZ İLETİŞİM-İŞ SENDİKASI’NDA TOPLANDI

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Denetim Kurulu Üyeleri 2 Kasım 2022 tarihinde Öz İletişim- İş Sendikası Genel Merkezinde toplandı.

Sendikanın faaliyetlerini denetlemek üzere bir araya gelen Genel Denetim Kurulu; Genel Başkanımız Rafi AY, OLEYİS Sendikası Genel Başkanı Sayın Vedat Böke, Öz Toprak-İş Genel Başkanı Metin Özben’den oluşmaktadır. Denetim kuruluna, HAK-İŞ Mali Müşaviri Fatma Zengin de eşlik etti.

Denetim Kurulu Üyeleri, Öz İletişim-İş Genel Başkanı Mehmet Nur Güllüoğlu ile bir araya gelerek sendikanın faaliyetleri hakkında denetimde bulundular.

HAK-İŞ DENETİM KURULU ÖZ TAŞIMA-İŞ SENDİKASI’NDA TOPLANDI

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Denetim Kurulu Üyeleri 3 Kasım 2022 tarihinde Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Öz Petrol-İş Sendikası Genel Merkezinde toplandı.

Denetim Kurulu Üyeleri, Öz Taşıma- İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay ile bir araya gelerek sendikanın faaliyetleri hakkında denetimde bulundular.

Sendikanın faaliyetlerini denetlemek üzere bir araya gelen Genel Denetim Kurulu; Genel Başkanımız Rafi AY, OLEYİS Sendikası Genel Başkanı Sayın Vedat Böke, Öz Toprak-İş Genel Başkanı Metin Özben’den oluşmaktadır. Denetim kuruluna, HAK-İŞ Mali Müşaviri Fatma Zengin de eşlik etti. Ziyarette, sendikamız Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Erkan da bulundu.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR