HAK-İŞ GENEL BAŞKANI MAHMUT ARSLAN'DAN SENDİKAMIZA ZİYARET || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ GENEL BAŞKANI MAHMUT ARSLAN'DAN SENDİKAMIZA ZİYARET


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkanımız Rafi AY ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret etti.


Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan beraberinde HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Av. Hüseyin Öz ve HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Güner ile birlikte Genel Başkanımız Rafi AY ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi sendikamızın yeni genel merkez hizmet binasında ziyaret etti.

2 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan ve İbrahim Yıldız da bulundu.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, sendikamızın yeni genel merkez hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu. Arslan, Öz İplik İş’in HAK-İŞ’in önemli sendikalarından biri olduğunu vurgulayarak, Öz İplik-İş Sendikamızın yürüttüğü başarılı sendikal çalışmalarla üye sayısını önemli ölçüde arttırdığını söyledi. Arslan, “Öz İplik İş Sendikamız, tekstil işçilerinin umudu ve geleceği olmuştur” dedi.

Genel Başkanımız Rafi AY ise sendikamızın faaliyetlerinden bahsederek, “Anadolu’nun Kadim Dili: Halı Dokuma (Bergama-Yunt Dağı) projemizin kitabını Arslan’a takdim etti. Genel Başkanımız Rafi AY ve Genel Başkan Yardımcılarımız, Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni hizmet binamızı gezdirdi. Genel Başkanımız Rafi Ay, Genel Başkan Arslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR