HAK-İŞ KADIN STRATEJİ BELGESİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ KADIN STRATEJİ BELGESİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ


Çalıştaya Sendikamızdan Yoğun Katılım Sağladık


Konfederasyonumuz HAK-İŞ tarafından 2024-2028 yıllarını kapsayan hedef ve stratejilerini belirlemek üzere HAK-İŞ Kadın Strateji Çalıştayı gerçekleştirildi.

4 Ekim 2023 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde gerçekleşen çalıştaya, HAK-İŞ Genel Başkan V. Yunus Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı ve Kadın Komite Başkanı Fatma Zengin, Üniversitelerden öğretim görevlileri,  Sendikaların Kadın Komite Başkan Yardımcıları, Hukuk Müşavirleri ile uzmanları ve basın mensupları katıldı.

Sendikamızı temsilen ise Avukatımız Selma Yağan, Kadın Komite Başkan Yardımcımız Arife Akay, Sürdürülebilirlik ve Eğitim Birim Sorumlumuz Gizem Yurduseven, Gençlik Komitesi Başkanımız Fırat Can Ballıktaş, TİS Uzmanımız Merve Nur Ateş katılım sağladı.

Çalıştay Öz Çelik İş Sendikasının Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin açılış konuşması ile başladı. Ardından Genel Sekreter Yardımcısı ve Kadın Komite Başkanı Fatma Zengin HAK-İŞ Kadın Strateji Belgesi ile ilgili bir sunum yaparak, strateji belgesi kapsamında bir çok hedefin yerine getirildiğini vurguladı.

Açılış toplantısının ardından, öğretim görevlilerinin moderatörlüğünde 4 farklı salonda çalıştaylar gerçekleştirildi.

Detaylar; https://hakis.org.tr/haberler.php?action=haber_detay&id=4800

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR