HAK-İŞ YÖNETİM, DENETİM VE DİSİPLİN KURULU GAZİANTEP’TE TOPLANDI || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

HAK-İŞ YÖNETİM, DENETİM VE DİSİPLİN KURULU GAZİANTEP’TE TOPLANDI


"Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz”


HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu, 10 Haziran 2023 tarihinde Gaziantep’te “Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz” temasıyla toplandı. 

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirdiği 15. Olağan Genel Kurulunun ardından HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulumuzun toplantısı, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında Gaziantep’te toplandı. 

Toplantıya  HAK-İŞ Denetleme Kurulu Başkanı olarak Genel Başkanımız Rafi AY ile HAK-İŞ Genel Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olan Çorlu Şube Sekreterimiz Canan İşbilen katıldı.

Arslan, burada yaptığı konuşmada HAK-İŞ’in 15. Olağan Genel Kurulunun üyelerimize, teşkilatımıza ve çalışma hayatına hayırlı olması dileğinde bulunarak, HAK-İŞ’in deprem bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalara ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

10 Haziran 2023 tarihinde ise HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan tarafından bir basın açıklaması gerçekleştirildi.  Basın toplantısına, HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyeleri ile depremden etkilenen illerimizin, il, bölge ve şube başkanları katıldı. Basın toplantısına Genel Başkanımız Rafi AY ve Çorlu Şube Sekreterimiz Canan İşbilen’in yanı sıra Gaziantep Şube Başkanımız Şahin Avlanmaz da katıldı.

Detaylar; https://hakis.org.tr/

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR