KADIN KOMİTESİ İL SORUMLULARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

KADIN KOMİTESİ İL SORUMLULARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ


Kadın Komitesi İl Sorumluları Kadın Komitemiz Başkanı Fulya Pınar Özcan Başkanlığında Toplandı


Kadın Komitesi İl Sorumluları Kadın Komitemiz Başkanı Fulya Pınar Özcan Başkanlığında Antalya’da toplandı. 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen toplantıya Kadın Komitemiz Başkanı Fulya Pınar Özcan, Kadın Komitemiz Başkan Yardımcıları Aleyna Avcı ve Arife Akay’ın yanı sıra 16 ilden Kadın Komitemiz il sorumluları katılım sağladı.

Toplantının gündem maddeleri arasında Kadın Komitesi Toplantısı ve Uluslararası Kadın Konferansının değerlendirme ve konferansa dair geri bildirimler ile başladı. Gündem maddeleri üzerine söz alan kadın komitemiz il sorumluları, Kadın Komitesi Toplantısı ve Uluslararası Kadın Konferansına ilişkin kadın komite üyelerinin yorumlarını ve önerilerini paylaştılar. Toplantının gündem maddeleri arasında yer alan fabrikalardaki talep ve beklentiler üzerine il sorumluları fikirlerini paylaştılar.

Toplantının sonunda Kadın Komitesi Başkanı Fulya Pınar Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili il sorumlularının fikir ve önerilerini almasının ardından 2024 yılı içinde yapılması planlanan faaliyetlerin eylem planı hakkında il sorumlularına bilgi verdi.  

Bir sonraki toplantının zoom üzerinden yapılmasına karar verildi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR