ÖZ İPLİK İŞ ÇORLU ŞUBESİ YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ ÇORLU ŞUBESİ YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI


Çorlu Şubemizin Yeni Hizmet Binasının Açılışını Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirdik


Sendikamız Öz İplik İş, Çorlu Şube Başkanlığımız için bir taşınmaz satın alarak, üyelerine yeni bir adreste hizmet vermeye başladı. Yeni Şube Başkanlığımızın açılışı,  düzenlenen törenle gerçekleşti.

27 Haziran 2022 tarihinde Çorlu’da düzenlenen törene, Genel Başkanımız  Rafi AY, Genel Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Genel Sekreterimiz ve Genel Sekreter Yardımcılarımız, Çorlu Şube Başkanlığı yönetimi ile Öz İplik İş’in dört bir yanından gelen şube/bölge/il/ilçe başkanları, yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Genel Başkanımız Rafi AY’ı, işçiler “Trakya seninle gurur duruyor”, “Rafi Başkan nerede biz oradayız” sloganları eşliğinde çiçekle ve meşalelerle karşıladılar.

Açılış duası ile Çorlu Şube Başkanlığımızın açılış kurdelesini kesen Genel Başkanımız Rafi AY, Çorlu Şube Başkanlığımızın yeni hizmet binasının üyelerimize, teşkilatımıza ve tüm emekçilere hayırlı olması dileğinde bulundu. Çorlu ve Trakya’da emeğin emekçinin yuvasını açtıklarını belirten AY, “Tüm sektör emekçilerini sendikamız Öz İplik İş’te örgütlenmeye ve yuvasına davet ediyorum” dedi.

PASTA KESİMİ YAPILDI

Genel Başkanımızın açıklamalarının ardından tüm davetlilerle beraber Öz İplik İş Çorlu Şube Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışı anısına bir pasta kesildi ve geleceğe dair iyi dileklerde bulunuldu.

Çorlu Şubemizin Yeni Hizmet Binası aşağıdaki adreste hizmet vermeye başlamıştır.

ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI ÇORLU ŞUBE BAŞKANLIĞI

Kemalettin Mah. Salih Omurtak Cad. Tansuğ Apt. 156/7 Kat:3 Çorlu/Tekirdağ

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR