ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI 14. OLAĞAN GENEL KURULU BAŞLADI || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI 14. OLAĞAN GENEL KURULU BAŞLADI


Öz İplik İş Sendikası 14.Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da Başladı


Öz İplik İş Sendikası 14.Olağan Genel Kurulu Değişime, Dönüşüme, Gelişime Köprü Sendika: Emeği ve Emekçiyi Korumak İçin Adil Geçiş” temasıyla büyük bir coşku, katılım, heyecan, birlik ve bütünlük içerisinde başladı.

10 Aralık 2022 tarihinde Ankara Kızılcahamam’da başlayan kongremizin açılışına Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Yunus Değirmenci, Mehmet Şahin, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ’e bağlı kardeş sendikalarımızın başkan ve yöneticileri, örgütlü olduğu fabrikaların işveren temsilcileri, İtalya’dan, Arnavutluk'tan, Belçika’dan, Fas’tan, Bulgaristan’dan ve Kamboçya’dan gelen dünya sendikacıları, basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Birdoğan’ın yoklama ve açılışıyla başlayan kurulda, divan teşekkülünün ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu, sendikamızın dört yıllık faaliyetlerini anlatan kısa film gösterimi gerçekleşti.

1978 yılında kurulan sendikamız Öz İplik İş’in ilk sendika marşının bu dönem içerisinde yapılması dolayısıyla, Genel Başkanımız Rafi AY’ın öncülüğünde kongremizde sendikamızın marşının lansmanı özgün bir kliple işçilerle paylaşıldı.

14. Olağan Genel Kurulumuzun divan başkanlığını Dr. Osman Yıldız yaptı. Divan başkan yardımcılığında Av. Tuncay Dolu, Sezai Ballı divan kâtipliğinde ise Fahrettin Kütükçü ve Av. Mehmet Ali Kayabaşı yer aldı.

Kongre’de Genel Başkanımız Rafi AY ve Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN ve kongremize katılım sağlayan dünya sendikacıları kurula hitap etti.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR