Öz İplik İş Sendikası 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Gerçekleşti || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

Öz İplik İş Sendikası 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Gerçekleşti


Sendikamızın Kadın Komitesi Toplantısı Genel Başkanımız Rafi AY’ın katılımlarıyla Ankara’da gerçekleşti.


8 Mart 2022 tarihinde gerçekleşen toplantıya Genel başkanımız Rafi Ay, Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan ve Turgay Ulutürk, Kadın Komitesi Başkanımız Fulya Pınar Özcan, Kadın komite başkan yardımcımız Arife Akay ve Aleyna Avcı ve Kadın komite İl Sorumlularımız katıldı.

Toplantı Kadın komite başkanımız Fulya Pınar Özcan’ın açılış ve karşılama konuşmalarıyla başladı. Konuşmasında sorumluluk bilinciyle kadın komitemizi daha da ileriye taşınmasında gerçekleşen çalışmalardan bahseden Özcan, il sorumlularının kadınla gününü kutladı. Kadın komitesini 10 yıldır çok önemli bir aşamaya getirdiklerini ve kurumsal teşkilatlanmasını tamamlamış Öz İplik İş Sendikası Kadın komitesinin Türkiye’de faaliyetleri ve projeleri örnek alınan bir komite olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Özcan, Genel Başkanımız ve Genel Yönetim Kurulu üyelerimizin destek ve teşviki ile çalışmalarımızın anlam ve değer kazandığını belirterek genel başkanımıza teşekkürlerini sundu.

Genel Başkanımız Rafi AY,  kadın komitesinin teşkilatımızın için çok değerli ve önemli olduğunu, Kadın komitesine sendikamızın duyduğu inançla yolumuza daha güçlü devam ettiğimizi dile getirdi. Kadın komitesinin daha bağımsız bir yapılanma olması konusunda sonuna kadar destek verdiğini dile getiren Ay, ekonomik kriz ve Ukrayna’da yaşanan savaşın etkilerinden bahsetti. Kadınlar gününü kutlayan Ay, günden güne daha güçlü kadınlarla daha büyük işler yapılacağının altını çizdi ve kadın komite il sorumlularına hediye takdim etti.

Genel Başkanımız Ay konuşmasının ardından Tüm kadın komite il sorumlularının fabrikalarda çalışanların beklenti ve taleplerine ilişkin gerçekleştirdiği sunumları dinledi.

Toplantıda Kadın komitesi Yönetim kurulunun oluşturulmasına karar verildi ve Kadın komitesi yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 6 kişiden oluşturulan Kadın komitesi yönetimine Kadın komite başkanımız Fulya Pınar Özcan-Başkan, Kadın komite başkan yardımcılarımız Arife Akay ve Aleyna Avcı ile Tokat Kadın komite İl Sorumlumuz Merve Deli, Akyazı Kadın komite İl Sorumlumuz Saime Elma, Eskişehir Kadın komite İl Sorumlumuz Gülşah Taş getirildi.

Kadın komite stratejimizin ve 2022 yılı planlarının görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR