ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI MALATYA ŞUBESİ 13.OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI MALATYA ŞUBESİ 13.OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ


Malatya Şubemizin 13. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi


Malatya Şubemizin 13. Olağan Genel Kurulu 8 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Şube Genel Kurulumuza Genel Başkanımız Rafi AY, Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, İbrahim Yıldız, Turgay Ulutürk, Genel Sekreterimiz Samet Ceylan, Genel Sekreter Yardımcılarımız Kadir Erkan ve Bünyamin Bayır, Çorlu Şube Başkanımız Engin Osmanoğlu, Gaziantep Şube Başkanımız Şahin Avlanmaz, İstanbul İl Başkanımız İsmail Demirkoparan, Tokat İl Başkanımız Fatih Arslantaş,  Kayseri İl Başkanımız Şaban Singin, Şanlıurfa İl Başkanımız Veli Belet, Kayseri Şube Sekreterimiz Sadık Duman,  Mevlüt Şimşek, Öz İplik İş Sendikamızın çevre illerde bulunan teşkilatının yöneticileri ile başkan adayları ve delegeler katıldı.

Malatya Şubemizin 13. Olağan Genel Kurulu Divan Başkanlığını Muzaffer Birdoğan yaptı. Divan Başkan Yardımcılığında Engin Osmanoğlu, İsmail Demirkoparan, Divan kâtipliğinde ise Sadık Duman ile Şahin Avlanmaz yer aldı.

Genel Başkanımız Rafi AY’ı delegelerimiz salonun girişinde bir kortej oluşturarak “İşte başkan, işte sendika”, “Malatya seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşıladılar. Genel Başkanımız Rafi AY, Malatya Şubemizin 13. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada sendikamız faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunurken ve çalışma hayatındaki güncel gelişmelere ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Malatya Şubemizin 13. Olağan Genel Kurulunda Faaliyet Raporunu Oral Şentürk, Denetim Kurulu Raporunu ise Nusrat Yılmaz okudu.

Kemal Büyük Şube Başkanı Seçildi

Üç ayrı listenin yarıştığı seçimler sonucunda delegelerden en fazla oyu alan Kemal Büyük’ün listesi kazandı.

Kemal Büyük Şube Başkanlığına, şube yönetim kurulu üyeliklerine ise Gökhan Akkuş, Fatih Uğdur, Yasin Yalçın ve İsmail İnan seçildi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR