ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI SAKARYA KADIN KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI SAKARYA KADIN KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ


Öz İplik İş Sendikası Sakarya Kadın Komitesi Toplantısı 30 Ocak 2024 tarihinde Sakarya’da gerçekleşti.


Toplantıya Kadın Komite Başkanımız Fulya Pınar Özcan, Kadın Komite Başkan Yardımcımız Arife Akay, Sakarya  Kadın Komitesi İl Sorumlumuz Saime Elma, Kadın Komite Üyelerimiz  Tülin Çobantürk, Firdez Akçay, Ebru Kır, Dilek Karakoç, Aysel Şahin, Arzu Şirin, Nurdal Akşit, Nihal Bayraktar katıldı.

Toplantı Kadın komite il sorumlumuz Saime Elma’nın açılış konuşması ile başladı Elma konuşmasında komite olarak 2024 yılında gerçekleştirecekleri faaliyet planının hazırlanması gündemiyle gerçekleşen bu toplantının 2024 yılının ilk toplantısı olduğunu ve 2024 yılında komitenin aktif çalışması için hazırlıkları tamamladıklarının bahsetti. Kadın komite başkanı Fulya Pınar Özcan’ın bu faaliyetlerin belirlenmesi sürecinde toplantıya katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Elma, Genel başkanımız Rafi Ay ve Fulya Pınar Özcan’a komitelere verdikleri destek ve kadın üyelere yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür etti ve Fulya Pınar Özcan’ı konuşması için davet etti.

Kadın komite başkanımız Fulya Pınar Özcan 2024 planları hazırlanırken izlenmesi gereken metotları kadın komitesi ile paylaşarak Sakarya kadın komitesinin bugün geldiği aşamada kurumsal aşamaları tamamlayan bir kadın komite haline gelmesinden gurur duyduğunu belirterek, hem kadın komite üyelerinin tek tek görüş ve önerilerini aldı hem de gerçekleşecek çalışmalardan söz ederek planlama yapılmasına destek verdi.

Toplantıda kadın komite üyeleri fabrikalardaki kadın komite üyelerinden gelen talep ve istekleri komiteyle paylaştı.

8 Mart Dünya kadınlar günü konusunda gerçekleştirilebilecek aksiyonlara ilişkin de görüş ve önerilerin alınmasının ardından Sakarya kadın komitesi il sorumlusu Saime Elma kadın komite başkanımız Fulya Pınar Özcan’a çiçek takdim ederek teşekkür etti. Toplantı grup fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR