ÖZ İPLİK İŞ’TEN WEB SEMİNERİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ’TEN WEB SEMİNERİ


Sürdürülebilirlik ve İş Dünyası İlişkisi Web Semineri Gerçekleşti


Sendikamız “Sürdürülebilirlik ve İş Dünyası İlişkisi Web Semineri” gerçekleştirdi. 6 Temmuz 2021 tarihinde zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz seminer ile bir ilke imza attık.

Sürdürülebilirlik bireyler, kuruluşlar ve hükümetlerin politikalarının önemli bir parçası olarak önceliklendirilmektedir. Toplumun çevre üzerindeki etkilerinin farkına varıldığı bu zamanlarda, tüm aktörlerin sürdürülebilir bir geleceğe yönelik attıkları ortak adımlar, kurumsal alanda büyük değişikliklerin gerçekleşmesini sağlamaktadır.  

Bu kapsamda sendikamız, alanında uzman kıymetli konuşmacıların yer aldığı web seminerler serisinin başlattı. İlkini gerçekleştirdiğimiz seminerin açılışında Genel Başkanımız Rafi AY, bir konuşma yaptı. Moderatörlüğünü Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Pınar Özcan’ın gerçekleştirdiği seminerde GTAlliance UK Kurucu Ortaklarından Sinem Keleş ve Ali Gizer’de “Sürdürülebilirliği Anlamak ve Sürdürülebilirliğin Gelişimi”, “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve İş Süreçlerine Etkisi”, “Sürdürülebilirlik Yönetimi”, “Gelecek Öngörüleri (Nasıl bir gezegen ve ekonomi hedefliyoruz?”, “Tekstil Sektörü Sürdürülebilirlik Dinamikleri” başlıklarını ele alan konuşmalar gerçekleştirdiler.

Web semineri izlemek için tıklayınız:

https://www.youtube.com/watch?v=8N0wDjjPadU

 

 

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR