ÖZ İPLİK İŞ’TEN YEDİ YENİ KOMİTE DAHA || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ÖZ İPLİK İŞ’TEN YEDİ YENİ KOMİTE DAHA


Sendikamız Öz İplik İş, Komite Oluşumlarını Tamamladı


Sendikamız Öz İplik İş, sendikal örgütlülüğün daha güçlü bir yapıya ulaşmasını sağlamak amacıyla komite oluşumlarını tamamladı.

Sendikamız Öz İplik İş’in ilk kurduğu ve başarıyla çalışmalarını gerçekleştiren Kadın Komitesinden sonra ikinci olarak Filistin ve Kudüs, üçüncü olarak ise Gençlik Komitesi kurulmuştur. Komite oluşumlarını en kısa vadede tamamlamayı planlayan sendikamız tarafından Yönetim Kurulumuzun 14.10.2022 tarih ve 1164 sayılı kararıyla yedi yeni komitesi daha kurulmuş bulunmaktadır.

Bu komiteler; “Kültür Sanat, Psikoloji, İletişim ve Sosyal İşler Komitesi”, “Engelliler Komitesi” , “Afet İşleri Komitesi”, “İş Sağlığı Güvenliği ve Sağlıklı Yaşam Komitesi”, “Çevre ve İklim Değişikliği Komitesi” , “Göç ve Mülteci Komitesi”, “İnsan Hakları Komitesi”dir.

Sendikamız kurduğu komiteler aracılığıyla, işçi kavramına yeni bir boyut kazandırarak, Öz İplik İş’in savunduğu ilkelerinin sosyal yaşamda karşılığını bulmasını sağlamayı ve insanı ve emeği merkezine alan farklı bir bakış açısıyla ulusal ve uluslararası platformlarda farkındalığını arttırmayı amaçlamaktadır.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR