SENDİKAMIZDAN VEFA ÖRNEĞİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

SENDİKAMIZDAN VEFA ÖRNEĞİ


Sendikamıza Emek Verenler Plaket Takdim Töreni Gerçekleştirildi


Sendikamız tarafından 2019 yılında başlatılan ve sendikamızda 5, 10 ve 20. yılını dolduran teşkilat mensuplarımıza verdiğimiz “vefa” plaketlerini bu yıl, 14. Olağan Genel Kurul kapsamında düzenlediğimiz gala gecesinde sahiplerine takdim edildi.

Görkemli bir organizasyonla gerçekleşen törende, bu yıl 5’nci yılını dolduran Aksaray İl Başkanımız Celal Bozkıl, Örgütlenme Uzmanlarımız Derya Han ve Serkan Açıcı, Kayseri Şube Personelimiz Celil Aydın ile  10’uncu yılını dolduran Örgütlenme Uzmanımız Sedat Çetin’i ve  Genel Başkan Yardımcımız Samet Ceylan’a plaketleri takdim edildi.

Genel Başkanımız Rafi AY, törende bir açıklama yaparak: “Vefa ekenler, vefa gösterenler, inanıyoruz ki vefa bulacaklardır. Biz bu gerçeğin farkındalığıyla bir vefa örneği olarak, göreve geldiğimiz günden itibaren her yıl teşkilatımız içerisinde sendikamıza emek ve gönül verenlere bir plaket ve hediye takdiminde bulunuyoruz.  Bu kapsamda bugün plaket alan çalışma arkadaşımıza sendikamıza verdikleri emek ve katkı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR