ULUSLARARASI MARKA TEMSİLCİLERİNDEN SENDİKAMIZA ZİYARET || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

ULUSLARARASI MARKA TEMSİLCİLERİNDEN SENDİKAMIZA ZİYARET


Genel Başkanımız Rafi AY, BESTSELLER Yetkililerini Ağırladı


Genel Başkanımız Rafi AY, 1975 yılında Danimarka'da kurulan ve genellikle hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren şirketleri barındıran moda topluluğu olan BESTSELLER sosyal sorumluluk temsilcileri Andrei Vasiliev, Kamilya İssaliyeva ve Seçil Orhan ile sendikamız genel merkezinde bir araya geldi. 3 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen ziyarette Uluslararası İlişkiler sekreterimiz Fulya Pınar Özcan da bulundu.

Genel Başkanımız Rafi AY’ın, ziyaretten ve Bestsellerin desteği konusunda duyduğu memnuniyeti ifade ettiği görüşmede sendikamız ile BESTSELLER arasında yapılabilecek ortak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede sendikamızın depremden etkilenen kadın üyelere yönelik gerçekleştireceği “Tekstil ve Konfeksiyonda Çalışan Kadınların Duygusal Dayanıklıklarının Arttırılması Projesine” Bestseller tarafından gerçekleştirilecek destek konusunda da fikir alışverişi yapıldı.

Bestseller temsilcisi Andrei Vasiliev ve Seçil Orhan fabrikadaki kadınların güçlendirilmesi programı, sosyal diyalog çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Fulya Pınar Özcan da sendikamızın proje ve faaliyetlerini  Best Seller temsilcileriyle  paylaştı.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR