“GÜÇLÜ TEMSİLCİ, GÜÇLÜ SENDİKA EĞİTİMİ” KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞTİ || Öz İplik İş Sendikası Öz İplik İş Sendikası

“GÜÇLÜ TEMSİLCİ, GÜÇLÜ SENDİKA EĞİTİMİ” KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞTİ


Kayseri İl Başkanlığımızın faaliyet alanında bulunan fabrikalarda çalışan üyelerimiz, sendikamız tarafından gerçekleştirilen eğitim faaliyetine katıldı.


Sendikamız tarafından organize edilen “Güçlü Temsilci, Güçlü Sendika Eğitimi” 29 Aralık 2023 tarihinde Kayseri’de gerçekleşti.

Öz İplik İş Sendikası İl Başkanlığında eğitime, Kayseri İl Başkanımız Şaban Singin,  İl Sekreteri Sercan Keser, Kayseri’de sendikamızın örgütlü olduğu fabrikalarda çalışan işyeri sendika baş temsilcilerimiz, temsilcilerimiz ve gençlik komitesi üyelerimiz katılım sağladı.

Eğitim programında, Sendikamız Gençlik Komite Başkanı Fırat BALLIKTAŞ tarafından “Sendikal Hareket, Sendikaların Doğuşu ve Öz İplik-İş”, Avukatımız Selma YAĞAN tarafından “Çalışma Hayatında Temsilcinin Karşılaştığı Hukuki Sorunlar?, Kıdem Tazminatı ve Bordro Hesaplama, İşe iade -Alacak Kalemleri”,  Sürdürülebilirlik ve Eğitim Birim Sorumlusu Gizem YURDUSEVEN tarafından “Temsiliyet Nedir? İşyeri Sendika Temsilcisi Kimdir? Temsilci Görev Yetki ve Sorumlulukları, Şikayet Yönetimi ve Sorun Çözme Becerisi”, Uluslararası ilişkiler Sekreterimiz Fulya Pınar Özcan tarafından online bağlantı ile Uluslararası Örgütlenme Araçları, Adımları Ve Kurumsallaşma, TİS Uzmanımız Merve Nur ATEŞ tarafından “İşçilik bilinci –Örgütlenme ve TİS, Etkili İletişim -Beden Dili ve ikna teknikleri -Liderlik- Ekip Yönetimi ve Takımdaşlık” konularında sunumlar ve değerlendirmeler yapıldı.

Program, temsilci role play çalışması ve genel değerlendirme sınavının yapılmasının ardından gerçekleştirilen sertifika töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habere ait görseller

Yücetepe Mahallesi Akdeniz Caddesi No:19 Çankaya / ANKARA

Tel: +90 312 232 06 07 (Pbx) Fax: +90 312 231 99 95

wwww.oziplikis.org.tr e-mail : oziplikis@oziplikis.org.tr

SENDİKAMIZ ÜYESİDİR